Molde Open 2015

Logo for Møre Tour 2015

Molde er med i årets Møre Tour. Det er bare å reservere søndag 31. mai hvis du har lyst til å spille kamper på ordentlig (med to spillere på hvert lag) eller se på. Dette er en lokal turnering så ikke vær redd for å melde dere på – kanskje dere vinner noen kamper også?

Tidspunkt og sted

Søndag 31. mai kl. 10.00: Seniorturnering – damer og herrer. Juniorer er selvfølgelig hjertelig velkommen også.

Turnering foregår på våre tre baner like ved Bekkevoll ungdomsskole. Du finner Bekkevoll på vår oversikt over baner i Molde. Hvis du kommer med bil enten med ferga fra Vestnes eller østfra, så har vi lagd en kjørebeskrivelse.

Vi sender en stor takk til Istad som nok en gang stiller med flott telt og speakeranlegg. Takk!

Påmelding

Påmelding skjer på moretour.no. Påmeldingsfristen er fredag 29. mai (kl 23.59).

Besøk turneringens sidemoretour.no eller sjekk listen over allerede påmeldte lag

Turneringen koster 200 kr pr lag.

Oppsett

Bracket (dobbel-eliminasjon) i begge klasser. Siden det er 13 lag vil de 3 beste lagene få walkover i første runde.

Last ned hele oppsettet for alle kampene her – damer og herrer – eller last ned bare seeding/kampoversikter (som PDF) fra turneringssiden på Møre Tour sin hjemmeside, nederst på siden.

Gjennomføring

De første kampene starter kl 10.00. Det blir et kjapt lagledermøte kl 09.50. Lag som kommer seinere henvender seg i sekretariatet for betaling/informasjon.

Regler

  • Tapende lag dømmer.
  • Kampene spilles fortløpende.
  • Generell oppvarming skjer på grusbanen ved siden av anlegget. Maks 5 minutter oppvarming på banene mellom kampene – på nett/serve.

Det er 24 damekamper og 24 herrekamper spilt på 3 baner. Hvis vi anslår 30 minutter per kamp, så blir det 8 timer spilletid. Hvis ikke reglene følges, blir det en veldig, veldig, veldig lang dag …