Årsmøte 2020

Til medlemmene i Molde volleyballklubb

Innkalling til årsmøte i Molde volleyballklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Molde volleyballklubb.

Tid: 7. mai klokken 19.00 – 20.00
Sted: Teams / digitalt

NB! På grunn av restriksjonene i forbindelse med COVID-19 gjennomføres årsmøte digitalt på Teams. For å kunne delta kreves det derfor at man melder seg på ved å sende epost til leder@mvbk.no. Du vil motta en epost med link til møte og informasjon om hvordan du logger deg på.

Har du saker du ønsker å ta opp på årsmøtet, må disse sendes styret senest 30. april 2020 til leder@mvbk.no. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på mvbk.no. Fortsett å lese «Årsmøte 2020»

Årsmøte 2019

Til medlemmene i Molde volleyballklubb

Innkalling til årsmøte i Molde volleyballklubb

Styret innkaller herved til årsmøte i Molde volleyballklubb.

Tid: 28. mars klokken 19.00 – 21.00
Sted: Langmyra skole.

Har du saker du ønsker å ta opp på årsmøtet, må disse sendes styret senest 14. mars 2019 til leder@mvbk.no. Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på mvbk.no. Fortsett å lese «Årsmøte 2019»