Nordvest Tour 2020 – runde 3

Runde 3 i Nordvest Tour 2020 ble arrangert i Molde helgen 27. og 28. juni. På lørdagen var det U19 og søndagen senior, kun herrer. J19 ble vunnet (suverent) av A. Rasmussen / A. Rasmussen, G19 av L. Ulstein / T. Engås og herreklassen av Å. Sunde / A. Hellum.

Lørdag – U19

Lørdagen var det nesten for bra vær med over 30 grader. For jentelagene som alle måtte spille fem kamper ble det tøft med flere avbrutte / uavgjorte kamper. Guttene slapp unna med fire kamper, men de var også slitne. Fullstendige resultater finner dere i Profixio.

På bildet ser vi alle 4 guttelagene – to fra Molde og to fra Sunnmøre.

På bildet ser vi finalelagene – S. Lager / H. Dahl og A. Rasmussen / A. Rasmussen. Bak disse fulgte seks lag fra Molde.

Søndag – herrer

Søndagen var det litt lavere temperaturer – perfekt for å spille volleyball. Av den grunn valgte enkelte lag å spille 3 sett i alle kampene … Selvom Åsumd Sunde og Andreas Hellum til slutt vant turneringen så var det utrolig jevnt blant de fire beste lagene – alle slo en av de andre på veien frem til finalen. Fullstendig resultater finner dere i Profixio.

På bildet ser vi fra venstre 3. plass Thomas Sørvik og Eivind Haukenes, 1. plass Andreas Hellum og Åsmund Sunde, 2. plass Håvard og Sigurd Sunde og 4. plass Tor Inge Løkhaug og Frode Jünge. Legg merke til korrekt korona-avstand mellom parene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.