Tre dager full pakket med volleyball

Helgen 28. februar til 1. mars var i definitivt i volleyballens tegn. De ivrigste klokket inn 24 timer volleyball fra fredag klokken 17 til søndag klokken 16 …

Det hele startet med at 12 spillere i alder 13-17 tok teoridelen av dommerkurset fredagskveld. Påfølgende lørdag var det tid for U15-turnering, hvor våre jenter både viste seg som dyktige spillere og gode dommere. Jentene kom seg helt frem til finalen som ble vunnet over Blindheim. Dagen ble avsluttet med en spennende utviklingssamling for jenter og gutter i alder 12-14 sammen med ungdomslandslagstrener Hazel Perrens. 42 spente og ivrige ungdommer fra hele regionen fikk vise seg frem og prøve mange nye øvelser.

Seiersbilde av J15-laget.
MVBK sitt J15-lag vant finalen mot Blindheim.

Søndagen ble kickstartet med enda en utviklingssamling etterfulgt av en U17-turnering. Der stilte vi med to jentelag og ett guttelag. De eldste jentene viste stor fremgang og spilte en meget god turnering. De vant 3 av sine 4 kamper. Guttene vant alle sine kamper. Alt i alt en god generalprøve til NM U19. Dommerne under utdanning fikk dømme mange kamper også på søndagens turnering.

Fullstendig resultater for U15- turneringen og U17-turneringen finner dere på Profixio.

I løpet av helgen har også to av klubbens jenter deltatt på lederkurs for ungdom mellom 15 og 19 år. Dette var arrangert av Norges idrettsforbund, og her deltok ungdommer fra ulike idrettslag og klubber i hele Møre og Romsdal. «Dette var kjekt, motiverende og lærerikt», oppsummerte jentene etter at kurset var over.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.