Full fart på mini og teen

Minigjengen

Lørdag 7. desember arrangerte Molde volleyballklubb mini- og teenturnering i Fuglsethallen. Hele dagen var hallen full av unge volleyballspillere.

Miniturneringen ble kun for spillere fra egen klubb siden det var et konkurrerende arrangement på Sunnmøre. Det var mange ivrige og engasjerte barn som viste spilleglede og trivsel. Noen har allerede spilt i flere år, mens andre har kun noen få treninger bak seg.

Det er gledelig å se at stadig nye barn finner veien til treningen vår på fredager 17:45-19:00. Mini-volleyballgruppen vår er nå opp i over 40 aktive barn i alderen 5-12 år, og vi har plass til flere!

Teenvolley er et nytt tilbud fra volleyballforbundet hvor det spilles på mindre bane med tremannslag. Turneringene er åpne for spillere fra ungdomsskolealder og eldre (13-19 år). I klubben vår er det spesielt J15 som har oppdaget teenvolley, og denne lørdagen var hele 15 spillere med! Med 3 spillere på laget får alle spilt mye ball, og det syns jentene er veldig gøy. I tillegg til våre jenter var det mange lag fra Grykameratene og ett lag fra Fræna. Guttelaget til Grykameratene vant knepent, men det var utrolig mange jevne, gode kamper – se resultatliste. Da bildet nedenfor ble tatt hadde de fleste dratt hjem etter en lang dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.