Molde Open 2019

Stolte vinnere av Molde open 2019.

På årets Molde Open deltok 6 herrelag, men dessverre ingen damelag. Vi tviler på at forklaringen er at turneringen nå er del av kretsens nye sandvolleyballserie – Nordvest-tour – men Møre Tour er i alle fall historie. Det var lag fra Ålesund i sør til Kristiansund i Nord og fra 13 år til over 50 år.

De gamle viste seg igjen å være eldst, og finalen var mellom Thomas Sørvik / Eivind Haukenes og våre egne Tor Inge Løkhaug / Hans Fredrik Nordhaug. Thomas og Eivind vant 2-0 (21-13, 21-18) hvor spesielt 2. settet var underholdende. Bronsefinalen var et internt Molde-oppgjør mellom ungdommene Benjamin Vonheim Kragseth / Brage Skrede Kyllo og Joakim Endresplass / Haakon Spilling, som ble vunnet av Joakim og Haakon 2-1 (18-21, 21-7, 15-10). I kampen om 5. plass så vant Ola Fløystad Juliebø / Sigurd Vingen Sunde, begge 13, over de langt eldre Aigor Kaibald / Lembitu Inno fra Ålesund / Estland.

Turneringen ble spilt i nydelig vær og regnet kom ikke før finalen var ferdig – perfekt planlegging.

Resultater for alle kamper finner dere på Profixio. Resultatene oppsummert:

  1. Thomas Sørvik / Eivind Haukenes
  2. Tor Inge Løkhaug / Hans Fredrik Nordhaug
  3. Joakim Endresplass / Haakon Spilling
  4. Benjamin Vonheim Kragseth / Brage Skrede Kyllo
  5. Ola Fløystad Juliebø / Sigurd Vingen Sunde
  6. Aigor Kaibald / Lembitu Inno

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *