Trenerkurs med Tore Aleksandersen

Klubben har leid inn Tore Aleksandersen til å holde «Trener 2»-kurs for de av klubbens trenere som tidligere har «Trener 1»-lisens. Volleyballforbundet har innført strenge krav for å få rett til å lede volleyballag i kamp. Uten lisens på «Trener 2»-kompetanse har ikke treneren rett til å være lagleder i NM-sluttspill i U17 og U19-klassene. I tillegg til teoriøkter bruker Tore nesten alle gutte- og jentelagene sine treningskvelder i desember til kurset.

For spillerne gir ikke dette bare bedre kvalifiserte trenere fremover – de får noen spesielt lærerike økter med Tore som instruktør nå i desember. Som kursholder bruker Tore mye tid på ferdighetsutvikling. Det betyr å lære trenerne teknikk, bevegelsesmønstre mv, og hvordan dette skal videreformidles til utøverne gjennom øvelser. Her får spillerne våre mye nyttig instruksjon direkte fra Norges mest profilerte volleyballtrener.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *