NM 2016 U19 oppsummert

(Skrevet av trener Amund. Redigert sammen av webmaster …)

Kort oppsummert: 3 seire og 3 tap og 11. plass – litt bak målsettingen. Seier i siste kamp gjorde at vi reiste hjem med hevet hode.

I første kampen ble Dristug som ventet for sterke. Vi håpte å komme sterkere tilbake mot Rossvoll fra Hardanger. Etter tidvis bra spill ble det tap 0-2 (24-26, 20-25) også mot Rossvoll. Vi hadde så absolutt muligheter til seier men tapte de avgjørende ballene mot slutten av settene. I 2. settet ledet vi lenge, men problemer i servemottak gjorde at Rossvoll tok over og avgjorde kampen.

Vi avsluttet første dag med en sliteseier mot Hinna 2-0 (26-24, 25-23). En helt jevn kamp der vi var best i de avgjørende ballvekslingene. Prestasjonen var nok litt under middels. Etter en lang dag var det helt slutt på kreftene. Gevinsten som fulgte med seieren var en laaang rolig morgen og første kamp kl 14 neste dag.

NM U19 2016 - lagbilde 1

Lørdagen vant vi først 2-1 (16-25, 25-12, 15-6) mot Gneist. I dagens andre kamp ble det tap 1-2 (16-25, 25-17, 11-15) mot Kristiansand.  Periodevis bra spill, men ikke helt på vårt beste. Ingen av settene i dag var jevne.

Kjedelig at både Stian og Petter var ute med skade. Åsmund var heller ikke skadefri, og med Even hjemme med brukket finger ble det tynt i rekkene

Da gjenstod kamp om 11. plass til søndagen. Det er et godt lag så vi må prestere godt for å klare å avslutte  NM med seier.

Guttene overrasket treneren med godt spill og seier i mesterskapets siste kamp. Etter settballer mot oss i begge sett klarte vi vinne 2-0 (26-24, 30-28) mot Tønsberg. Vi måtte bruke 5 matchballer før siste ball satt i gulvet. Yes!

NM U19 2016 - diplom

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *