2. divisjon herrer gjorde rent bord i Tingvoll

2. divisjon herrer, 6 ungdommer og 3 gamle karer pluss lagleder Amund Vågen, dro til Tingvoll for å ta opp kampen om seriegullet med Tingvoll. De var så ivrige at de møtte opp nesten to timer før kampstart … eller kanskje lagleder (og alle andre) må sjekke oppsettet litt bedre neste gang.

Første kampen gikk mot Frode IL, og det ble en sliteseier. Molde tapte første sett, men vant de 3 neste settene uten å imponere veldig. Eller kanskje Frode IL har et ganske bra lag?

Andre kampen mot Tingvoll måtte vinnes for at drømmen om seriegullet skulle overleve. Molde forventet sterkere motstand fra Tingvoll, men vant greit de to første settet. Så byttet Tingvoll legger og de vant de 2 neste settene. I femte og siste sett viste Molde god kampmoral og vant klart (15-10). Det ser altså ut til at hjemmekampen mot Tingvoll i april blir seriefinalen!

Fullstendige resultater/settsifre dukker nok opp etterhvert i serieoppsettet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *