Blindheimcup 5 – 6 april 2008

I år sendte vi avgårde 4 lag til Blindheimcup, to lag i GU12, ett i JU14 og ett i JU16. Totalt 27 spillere var med på turen.

Jentene dro ned fredag 4. april, og guttene kom etter lørdag. Vi er svært godt fornøyd med innsatsene til alle lag og ikke minst oppførselen. Det er en gjeng kjekke ungdommer og lette å ha med å gjøre. Alle trenerne rundt laget er svært godt fornøyd med den spillmessige utviklingen til lagene, det lover godt for fortsettelsen.

Resultatmessig er vi også godt fornøyd. Vi spilte jevnt med de lag vi møtte. i klassen GU12 kåres ingen vinnere, jentelaget vårt i U14 kom på 4. plass i sin klasse mens jenter U16 kom på 10 plass. U16 vant alle sine innledende kamper men fikk det tøft i sluttspillet og tapte sin 2 kamper der.

Blindheim arrangerte nok en fin turnering og både spillere, ledere og foreldre var enige om at det hadde vært en fin helg. Vi vil samtidig rette en takk til foreldrene som stilte opp og ble med oss denne helgen, Eirik Heen (GU12), Anne Lie Myklebostad (JU14), Guri Britt Moldtubakk og Kjersti Melsnes Kleveland (U16)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *