Talentsamling i Møre og Romsdal 14.-16. desember i Vatne

Møre og Romsdal volleyballkrets har gleden av å invitere gutter og jenter født 1990-1993 til en åpen talentsamlingscamp i Vatne. Om du ønsker å heve dine volleyballferdigheter til et høyere nivå og bli en bedre volleyballspiller, så passer denne helgen deg helt ypperlig! Hensikten med talentsamlingen er å samle spillere som i fremtiden er interessert i å havne på et kretslag. Dette vil bli den første av tre samlinger. Trenere for samlingen er Tore Huse (Elitetrener – Blindheim damer) og Todd Johnson (Kristiansund – elitespiller og assistenttrener). Samlingen koster 250kr per spiller. Dette inkuldere mat, overnatting og god volleyballinstruksjon! For registrering, send en mail til hopps88@yahoo.com med følgene informasjon: Navn: Klubb: Fødselsdato: Posisjon: Mobilnummer: Epost: Påmeldingsfrist: MANDAG 10. DESEMBER Om det er noen spøsmål er det bare å kontakte meg Mvh Todd Johnson 99279019 hopps88@yahoo.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *