Seier i sesongens siste kamp – 2. plass i serien!

Herrene slo nok en gang Kristiansund i 2. divisjon og sikret seg med dette (sannsynligvis) 2. plass i serien som i fjor.

I en tett kamp vant Molde 3-1 (23-25, 25-21, 25-16, 25-14). To juniorer, Kristian Stavik (kant) og Peder Bua (midt) spilte hele kampen og gjorde en god jobb. Molde slo også Kristiansund i bortekampen og med dette er det i alle fall klart hvem som er best (i 2. divisjon) på Nordvestlandet.

Årets serie har vært usedvanlig tett og etter at Blindheim overraskende (?) tapte mot Voldastudentene, ser det ut til at Molde kan sikre 2. plass med 6 seiere og 4 tap. Eneste mulighet til å miste 2. plassen er hvis Blindheim slår seriens suverene leder, KFUM-Volda, som ikke har tapt en kamp. Moldeherrene ser ut til å være eksperter på 2. plasser / sølv…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *