Herrelaget tok 2. plass i Sonemesterskapet

NordVestCup, sonemesterskap (KM) og 1.rankingturnering ble arrangert i Fagerlihallen lørdag 8. oktober med 6 herrelag og 3 kvinnelag.

Molde var i pulje med Hessa og Vik. Hessa var som vanlig sterke og det ble tap 2-0. Vik ble slått lett og havnet siste i pulja. I semifinalen møtte vi vinneren fra den andre pulja som var Hornindal – vår favorittmotstander. Den ble som vanlig en tett kamp og tre sett måtte til. I tredje settet ledet vi 4-0 før Hornindal slo tilbake og snudde stillingen til 4-5. Slik gikk settet som vi til slutt vant og dermed var vi klare for finalen. Der møtte vi Hessa igjen (som hadde slått KFUM Volda). Hessa ble for sterke – det er bare å innrømme at de var bedre enn oss – og vi måtte ta til takke med 2. plass. Alt i alt en fin tur.

Vi venter spent på bilder fra kampen – Erik?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *