Landskamp i sandvolleyball

Det ligger an til to landskamper i sandvolleyball i Bjørnsonhuset i slutten av mai. (28 og 29) Iver Horrem og Bård Inge Pettersen skal spille mot et spansk lag av høy kaliber så dette kan bli veldig bra! I den anledning er det viktig at vi som spiller volleyball her i Molde kan være med og hjelpe til under arrangementet. Vi har fått i oppgave å skaffe sand og få denne på plass. Dette skjer på fredag kveld og søndag ettermiddag. Jo flere vi er jo fortere går det. Sanda er snart bestillt og denne skal brukes til to ny baner her i Molde. Ellers skal vi være med som funksjonærer, dommere, etc, etc.. Viktig at de som har anledning setter av denne datoen slik at vi får gjennomført et bra arrangement. Gi gjerne tilbakemeldinger til meg pr telfon slik at eg tidlig kan få oversikt over hvem som blir med. Telefonnr 40217101

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *