G17 briljerte

G17 knuste Haakon-gruppen i treningskamp.

Vi spilte ganske grett til tider, men vi hadde våre down perioder også. Men med hjelp av våre solide trenere (Hans og Rune) kom vi oss helskinnet gjennom dette. De første settene vant vi ganske lett. Men det siste settet gjorde vi det mer spennende enn nødvendig. Alle som møtte opp fikk spille. Oppleggere: Egil, Abi, (Ruben). Midt: Peder, Vergard, (Øyvind og Kristian) Kant: Are, Ola, Ruben, (Kristian og Øyvind). Ruben prøvde seg som opplegger for første gang, og til tross for det gikk det bra. Det ble ingen kombinasjoner for å si det sånn. 😀

Den største grunnen til at vi vant var vell at vi fikk over de fleste sørvene. Men vi jobbet hardt i mottak , og som oftest fikk våre briljante leggere vise hva de var gode for, og da var det bare for angrepsrekka å hamre. Laget fikk en ganske bra treningsøkt, gjennomførte noen «hamburgere» som vi liker å kalle det også noen tilhengere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *